ONE logos ONECONCEPT

ONE CONCEPT DISTRIBUTION 


Compania a fost înființată în 2015 având că scop principal oferirea de soluții și produse în domeniul HVAC. Câștigăm împreună cu clienții noștri prin suportul comercial și tehnic cât și prin gama diversificată pe care o avem în portofoliu. Cu o specializare a echipei oferită de către furnizorii noștri avem capacitatea de a oferi consultanță, soluții eficiente și suport tehnic clienților. Echipa noastră înțelege și prioritizează nevoile clienților noștri.Clienții noștri sunt cei care integrează soluțiile și produsele noastre în proiectele lor, proiectanți, arhitecți, firme de construcții și de instalații. Distribuția noastră este axată în principal pe segmentul B2B. Găsim cele mai bune soluții pentru clienții noștri din punct de vedere al calității, eficienței energetice și bugetului alocat. Prezentăm soluția și detaliem beneficiarilor detaliile și avantajele alegerii companiei noastre că furnizor. O parte din factorii principali care ne reprezintă în serviciile oferite clienților noștrii sunt încrederea, integritatea, implicarea, profesionalismul.

Despre Noi

Experiența în domeniul echipamentelor de climatizare și a aerului condiționat cât și parteneriatul solid cu producători de top la nivel mondial, ne-au ajutat în crearea brandului Goldsense oferind clienților noștri aparate de aer condiționat fiabile, eficiente energetic, ușor de instalat și întreținut, cu un raport calitate/preț excelent. Continuăm în a inova și găsi cele mai bune soluții pentru clienții si partenerii noștri

Compania noastră oferă consultanță cât și servicii de montaj prin echipele proprii sau parteneri. Experiență în montajul aparatelor de aer condiționat, seriozitatea și pregătirea echipelor noastre de montaj garantează calitatea și modul de lucru în ceea ce privește instalarea echipamentelor de climatizare. Respectăm cu strictețe termenele de montaj, oferim soluții pentru un montaj optim și corect din punct de vedere tehnic.

ONE CONCEPT DISTRIBUTION

A fost infiintata in 2015 avand ca scop principal oferirea de solutii si produse in domeniul HVAC. Castigam impreuna cu clientii nostri prin suportul comercial si tehnic cat si prin gama diversificata de produse  pe care o avem in portofoliu.

restaurante, cafenele, pub-uri, cluburi

Pentru clientii nostri care detin si administreaza restaurante, cafenele, pub-uri, cluburi stim cat de important este ca atunci cand clientul paseste in locatie sa fie intampinat cu un confort climatic care ii determina o stare excelenta. Cu siguranta locatiile care fac parte din acest domeniu sunt spatii in care confortul este clar o prioritate.

 

Sistemele noastre VRF sunt solutia ideala pentru locurile tip open-space sau cu numeroase zone, putand avea un control independent pe fiecare zona. In funtie de constructie, putem oferi variante cu aport de aer proaspat, astfel incat standardul de climat din incaperile Dvs sa fie la superlativ.

Experiența în domeniul echipamentelor de climatizare și a aerului condiționat cât și parteneriatul solid cu producători de top la nivel mondial, ne-au ajutat în crearea brandului Goldsense oferind clienților noștri aparate de aer condiționat fiabile, eficiente energetic, ușor de instalat și întreținut, cu un raport calitate/preț excelent. Continuăm în a inova și găsi cele mai bune soluții pentru clienții si partenerii noștri.

Parteneriate solide

Reusim cu clientii nostri prin parteneriatele puternice cu furnizori globali, precum Johnson Controls – Hitachi Air Conditoning, MDV, Hokkaido si producatori de echipamente de climatizare, ventilatie si accesorii.

2015 – Infiintare firma
Firma a fost infiintata bazandu-se pe piloni importanti precum etica si integritate, produse de calitate si canalele de vanzare, orientare catre client prin furnizare consecventa de produse si servicii care satisfac cerintele clientilor nostri.

Parteneriat Hokkaido
Cu peste 20 de ani de experiență în oferta de produse fiabile și cu tehnologie avansata, marca Hokkaido este un lider recunoscut în Italia și Europa în sectorul aerului condiționat pentru aplicații rezidențiale, comerciale și industriale.

2018 – 2019 – Parteneriat MDV
MDV (MCAC) este o divizie a grupului Midea, grup ce a fost fondat in anul 1969. MDV a fost înființat în 1999 cu scopul de a oferi produse si echipamente profesionale, cu durata de viata mare, eficiente si anduranta. A fabricat primul VRF în China în anul 2000. Cu echipamente și controale pentru aer condiționat rezidențial și comercial cu invertor, Midea este printre cei mai mari producători de motoare electrice, compresoare și HVAC din lume, cu 9 baze de producție interne și 5 peste ocean. Trei dintre ele sunt în special pentru aparatele de aer condiționat comerciale.

Depozit & Showroom
Pentru a raspunde cat mai prompt nevoilor clientilor nostri, am demarat procedurile de constructie a depozitului si a showroom-ului One Concept.

2020 – 2021 – Goldsense
Experienta in domeniul echipamentelor de climatizare si a aerului conditionat cat si parteneriatul solid cu producatori de top la nivel mondial, ne-au ajutat in crearea brandului Goldsense oferind clientilor nostri aparate de aer conditionat fiabile, eficiente energetic, usor de instalat si intretinut, cu un raport calitate/pret excelent. Continuam in a inova si gasi cele mai bune solutii pentru partenerii nostri.

Partener Johnson Controls – Hitachi Air Conditioning
Cu o experienta de peste 10 ani a echipei One Concept in promovarea si vanzarea echipamentelor de climatizare Hitachi si a eforturilor sustinute in promovarea solutiilor Hitachi, in anul 2022 compania One Concept Distribution a devenit partener Hitachi.

Născut în Japonia, cu prezență globală
De peste 80 de ani, Hitachi Cooling & Heating a fost condusă de provocarea de a remodela percepția asupra aerului și a controlului climatului. Creăm soluții premium pentru spații rezidențiale și comerciale, precum și pentru cei care lucrează cu acestea în mod profesional.

2022 – 2022 – Inaugurare Showroom&Depozit
Dezvoltarea continua reprezinta un suport excelent pentru clientii nostri si o oferta diversificata de produse si servicii. Inovam si continuam dezvoltarea la noul sediu One Concept Distribution prin implementarea si a unui soft ERP pentru a putea fi eficienti si optimiza procesele de lucru. Suntem recunoscatori clientilor si partenerilor nostri. Vino alaturi de noi!

6dbd5d78 c13e 46df 8f58 085cdcee73f9 225x300 1 ONECONCEPT

Alexandru Chirila

Functie: General Manager

Data nasterii : 03.06.1986
Studii : Universitatea Tehnica De Constructii Bucuresti
Experienta profesionala : 12 ani in domeniul HVAC si inginerie
Descriere : Sunt o persoana ambitioasa care pune pret pe corectitudinea fata de oamenii cu care lucreaza, angajati, parteneri. Imi place munca in echipa, imi place sa vin in sustinerea echipei prin toate mijloacele necesare.

0a623e21 3361 4395 ae78 78453173ddf9 450x600 225x300 1 ONECONCEPT

Diana Nedelciu

Functie: Director de vânzări

Functie : Director De Vanzari
Data Nasterii : 24.09.1985
Studii : Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir cu Master in Management Financiar Bancar
Experienta profesionala : Operatiuni persoane juridice in domeniul bancar, contabilitate, marketing si achitizii , vanzari b2b, area sales mananger.
Descriere : Sunt o persoana plina de viata careia ii plac calatoriile, entuziasta si careia ii place sa isi depaseasca limitele tot timpul. Imi place sa fiu organizata si sa fac lucrurile cat mai eficient, imi place sa sustin oamenii din jurul meu, sa tin echipa alaturi sa putem colabara in armonie.

cbc07ae0 f132 4019 a678 4132ef8a88e1 450x600 225x300 1 1 ONECONCEPT

Mindruta Ioana

Functie: Reărezentant vânzări

Functie : Reprezentat Vanzari
Data Nasterii : 04.01.1996
Studii : Universitatea Nicolae Titulescu Bucuresti
Experienta Profesionala : Experienta in vanzari de 8 ani
Descriere : Sunt o persoană energică cu bun spirit de echipa si bune abilitati de comunicare.
Imi place sa imi stabilesc obiective realiste in mod constant, odata ce mi-am definit criteriile, iau masurile necesare pentru atingerea lor. In timpul liber ascult muzica si imi desfasor activitati recreative in natura.

ee2a744a 1920 4183 8157 780d8ebb2b37 450x600 225x300 1 ONECONCEPT

Ionut Dragos Irimescu

Functie: Area Sales Manager

Functie : Area Sales Manager
Data nasterii : 19.06.1993
Studii : Universitatea Din Bucuresti
Experienta Profesionala : Exiperienta in vanzari B2B de aproximativ 10 ani.
Descriere : Sunt o persoana vesela, deschisa, imi place fotbalul si iesirile cu prietenii. Ador sa imi petrec timpul la intalniri relaxante alaturi de prieteni si familie. Sunt adeptul lucrurilor facute bine mai ales sa fac parte dintr-o echipa si un nucleu strans, tanar si dinamic.

Captură de ecran din 2022 04 06 la 11.18.52 203x300 1 ONECONCEPT

Viorel Cosmin Nicola

Functie: Reprezentant Vanzari

Functie : Reprezentant Vanzari
Data nasterii : 03.04.1993
Studii : Liceul Traian Vuia, Scoala postliceala Cronos
Experienta profesionala : Experienta profesionala in operarea datelor tehnice, vanzari B2B si B2C.
Descriere : Sunt o persoana deschisa, imi plac provocariile si sportul. In timpul liber imi place sa joc fotbal cu prietenii dar si competitiile sportive. Sunt adeptul evolutiei profesionale dar si personale.

Serviciile noastre sunt orientate către clienții business, key account dar și clienții rezidențiali. . Venim în completarea nevoilor dumneavoastră doar cu produse în care avem încredere, fiabile și eficiente energetic. Având o relație solidă de parteneriat cu furnizorii noștri, Hokkaido, Hitachi, Daikin, MDV ne oferă flexibilitatea în a găsi soluțiile potrivite pentru clienții noștri.


Experiența în domeniul echipamentelor de climatizare și a aerului condiționat cât și parteneriatul solid cu producători de top la nivel mondial, ne-au ajutat în crearea brandului Goldsense oferind clienților noștri aparate de aer condiționat fiabile, eficiente energetic, ușor de instalat și întreținut, cu un raport calitate/preț excelent. Continuăm în a inova și găsi cele mai bune soluții pentru clienții si partenerii noștri.


Compania noastră oferă consultanță cât și servicii de montaj prin echipele proprii sau parteneri. Experiență în montajul aparatelor de aer condiționat, seriozitatea și pregătirea echipelor noastre de montaj garantează calitatea și modul de lucru în ceea ce privește instalarea echipamentelor de climatizare. Respectăm cu strictețe termenele de montaj, oferim soluții pentru un montaj optim și corect din punct de vedere tehnic.

ONECONCEPT
Logo
Register New Account

Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart