Aer conditionat industrial prin ducturi profesionale

Aparatele de aer condiționat OneConcept Cooling & Heating split și multi-split creează medii interioare confortabile și eficiente pe tot parcursul anului.

Rulează videoul

Mai multe resurse, oferte personalizate și studii pe industria ta de interes, le poți accesa autentificându-te în contul OneConcept.

Sistem split de aer condiționat prin tubulatura

Soluțiile OneConcept pentru locuințe cu tubulaturi separate și multi-split folosesc cea mai recentă tehnologie pentru a îmbunătăți calitatea aerului pe care îl respirați.

 

Sistemele noastre avansate facilitează menținerea unei atmosfere interioare mai sănătoase, iar setările intuitive de control al climatizării vă mențin casa la fel de confortabilă, pe atât de eficientă din punct de vedere energetic.

 

Încorporând tehnologia DC, gama noastră Hitachi Split Ducted oferă control cu invertor și capacitatea de a obține o eficiență de operare superioară. Cu o capacitate de răcire cuprinsă între 5 kW și 16 kW, gama oferă nivelul de confort, convenabilitate și fiabilitate la care te-ai așteptat de la Hitachi.

AC vs Heatpumps What Do I Need L BODY 1 ONECONCEPT

Având un design ușor și compact, sistemele noastre unu-la-unu cu tubulaturi sunt opțiunea ideală atunci când spațiile de instalare sunt înguste și provocatoare. Sistemele de tubulaturi Split Inverter Oneconcept sunt proiectate pentru a oferi cele mai bune performanțe de aer condiționat.

Soluția perfectă pentru case, birouri, magazine și restaurante, sistemele Oneconcept Inverter Split Ducted se laudă cu puterea și caracteristicile sale pentru a vă asigura că primiți aer condiționat absolut fiabil și eficient pe tot parcursul anului.

Toate unitățile și sistemele de aer condiționat Oneconcept Cooling & Heating sunt construite la cele mai înalte standarde pentru a minimiza orice inconvenient, astfel încât nimic nu vă împiedică să vă bucurați de climatul interior ideal pe tot parcursul anului.

ONECONCEPT
Logo
Register New Account

Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart