VRF Multi Zone si Controlul climei

Sistemele noastre VRF oferă tehnologia de control al climatizării cu mai multe zone care ajută la minimizarea consumului de energie fără a compromite performanța sau confortul. 

 

De la menținerea climatului interior perfect pe tot parcursul anului până la dezvoltarea de noi tehnologii pentru a răspunde nevoilor orașelor noastre în evoluție, ne angajăm să oferim soluții care îi ajută pe oameni să se adapteze viitorului. 

Rulează videoul

Mai multe resurse, oferte personalizate și studii pe industria ta de interes, le poți accesa autentificându-te în contul OneConcept.

aer conditionat oneconcept 2 ONECONCEPT

Soluții VRF care sunt flexibile, eficiente și versatile

Unitatea noastră inovatoare SideSmart VRF este un produs de ultima tehnologie care este subțire, modular și ultra-eficient, făcându-l alegerea potrivită pentru fiecare proiect, în special pentru cele în care spațiul este limitat. În plus, unitățile noastre exterioare variază de la 22kW (un singur modul) la 152kW (combinație), făcându-vă mai ușor să o alegeți pe cea potrivită pentru proiectul dvs. 

  

Sistemele OneConcept de răcire și încălzire VRF sunt dotate cu tehnologie de economisire a energiei de vârf pentru a menține costurile operaționale scăzute și pentru a ajuta la minimizarea amprentei dvs. de carbon. Acest lucru este posibil cu funcția noastră exclusivă de control a compresorului cu spirala SmoothDrive. Permite sistemelor noastre VRF să funcționeze cu mai multă eficiență și confort la funcționarea cu sarcină parțială, făcându-l una dintre cele mai adaptative și mai eficiente soluții de pe piață. 

  

Caracteristici precum sistemul nostru de comunicații brevetat H-LINK și capacitatea de a se adapta la diverse configurații de tubulaturi rezulta in costuri inițiale de instalare mai mici și o investiție mai inteligentă pe termen lung. 

  

Gestionarea sistemelor VRF este simplificată cu o selecție de controlere centralizate care includ opțiuni fixe și mobile, iar suita noastră de aplicații inovatoare airCloud permite operarea de la distanță și simplifică monitorizarea stării echipamentului. 

Sistemele OneConcept de răcire și încălzire VRF sunt potrivirea perfectă pentru mediile interioare care se schimbă constant și necesită tehnologie de control al climatizării care se adaptează cu ușurință și menține un nivel optim de confort. 

  

Sistemele noastre VRF permit operatorilor să controleze confortul unei întregi clădiri folosind tehnologii premium care oferă un nivel superior de flexibilitate și eficiență energetică. 

  

De la scopuri comerciale la apartamente moderne, ne ocupam de diferite tipuri de proiecte care necesita management multi-zonal. Operatorul poate adapta confortul fiecărei zone, camere individuale sau un etaj întreg, de oriunde, oricând, datorită selecției noastre de funcții de personalizare ușor de utilizat și opțiuni de controler. 

  

Versatilitatea aerului condiționat VRF înseamnă ca mai multe unități interioare (fără a se limita la aparatele de aer condiționat montate pe perete, casete și tubulaturi) – pot fi conectate la o singură unitate exterioară și operate prin același sistem de control. Vă puteți bucura de opțiuni de configurare flexibile care se adaptează nevoilor arhitecturale și de design. 

  

Mini VRF - Unitatea mică Cu Beneficii MARI

Sistemul OneConcept Mini VRF aduce flexibilitate de design, confort personalizat și economie de energie clădirilor și proprietăților cu spatiu limitat. Oferind o performanță excepțională de eficiență energetică, sistemul realizează echilibrul perfect între confort și economie pentru:

Clădiri rezidențiale, inclusiv apartamente, locuințe, case unifamiliale și condominii

Clădiri comerciale ușoare, cum ar fi birouri, magazine mici de vânzare cu amănuntul și biserici

ONECONCEPT
Logo
Register New Account

Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart