Aer condiționat de tavan tip casetă

Gama noastră de casete este concepută pentru a oferi întreprinderilor mici și mijlocii soluții fiabile de climatizare, care excelează în confort și eficiență.
range image header 9e55e53d548038773b912fd0a795c1c6 ONECONCEPT

Mai multe resurse, oferte personalizate și studii pe industria ta de interes, le poți accesa autentificându-te în contul OneConcept.

hitachi ONECONCEPT

Aparate de aer conditionat montate pe tavan

Indiferent de afacerea dvs., confortul este una dintre cheile succesului și vă puteți baza pe anii noștri de experiență pentru a vă oferi tot ce este mai bun. Aparatele noastre de aer condiționat cu casetă de tavan și restul gamei noastre comerciale vă ajută să creați un mediu primitor în care ocupanții sunt confortabili și în largul lor și oferă temperatura interioară optimă, indiferent de climatul exterior, fără a crește costurile de funcționare.

Fiecare afacere are nevoie de un sistem adaptat nevoilor sale. De aceea, soluțiile noastre de casete AC sunt flexibile, de la selectarea tipului interior și a capacității unității exterioare până la posibilitățile de instalare care se potrivesc cel mai bine clădirii și afacerii dumneavoastră. Controlerele ușor de utilizat ale sistemelor noastre de aer condiționat comercial vă permit să operați și să vă gestionați climatul în beneficiul atât clienților, cât și colegilor, precum și consumului de energie.

Lipsa spațiului cu care se confruntă multe companii astăzi înseamnă că opțiunile de control al climei sunt adesea limitate. Am rezolvat această problemă cu o gamă de unități exterioare compacte care sunt fiabile și oferă flexibilitate de design, ceea ce înseamnă că sunt ușor de integrat în toate tipurile de spații și arhitectură.

Inteligente și compacte, unitățile noastre exterioare folosesc tehnologia de ultimă oră combinată cu caracteristici de performanță precum sistemul Dual PCB* pentru a oferi un control al climei de înaltă performanță, eficient și care se poate autodiagnostica, rezultând o întreținere mai eficientă.

De la retail, restaurante, hoteluri, birouri comerciale și multe altele, gama noastră de aer condiționat cu casete comerciale este construită pentru a oferi soluții adaptabile care oferă cel mai înalt standard de performanță Oneconcept de răcire și încălzire.

ONECONCEPT
Logo
Register New Account

Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart