Sisteme Multi Head Split

Gama noastră este concepută pentru a oferi caselor și întreprinderilor mici și mijlocii soluții multi split fiabile, care excelează în confort și eficiență.

range image header 9a43052421bf719290fb6c1b01efefb2 ONECONCEPT

Mai multe resurse, oferte personalizate și studii pe industria ta de interes, le poți accesa autentificându-te în contul OneConcept.

news image header 5428c6bea297c85d932756fd31b5e5e9 ONECONCEPT

Aparate de aer condiționat cu mai multe capete pentru a crea medii primitoare

Fie că este vorba de casă sau de afaceri, confortul este una dintre cheile succesului și vă puteți baza pe anii noștri de experiență pentru a vă oferi tot ce este mai bun. Gama noastră comercială vă ajută să creați un mediu primitor în care ocupanții sunt confortabili și în largul lor și oferă temperatura interioară optimă, indiferent de climatul exterior, fără a crește costurile de funcționare.

 

Fiecare afacere are nevoie de un sistem adaptat nevoilor sale. De aceea, soluțiile noastre de climatizare multizonală sunt flexibile, de la selecția interiorului și a capacității unității exterioare până la posibilitățile de instalare care se potrivesc cel mai bine clădirii și afacerii dumneavoastră. Controlerele ușor de utilizat ale sistemelor noastre de aer condiționat comercial vă permit să operați și să vă gestionați climatul în beneficiul atât clienților, cât și colegilor, precum și consumului de energie.

Lipsa spațiului cu care se confruntă multe companii astăzi înseamnă că sistemele multi split sunt adesea limitate. Am rezolvat această problemă cu o gamă de unități exterioare compacte care sunt fiabile și oferă flexibilitate de design, ceea ce înseamnă că sunt ușor de integrat în toate tipurile de spații și arhitectură.

 

Inteligente și compacte, unitățile noastre exterioare folosesc tehnologie de ultimă oră combinată cu caracteristici de performanță precum sistemul Dual PCB* pentru a oferi un control al climei de înaltă performanță, eficient și care se poate autodiagnostica, rezultând o întreținere mai eficientă.

 

Gama noastră de aer condiționat rezidențial și comercial este construită pentru a oferi soluții adaptabile care oferă cel mai înalt standard de performanță Oneconcept de răcire și încălzire, fie pentru locuințe, retail, restaurante, hoteluri, birouri comerciale și multe altele.

ONECONCEPT
Logo
Register New Account

Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart