Pompe de căldură

Filter
Pret
BTU
Tip produs
Brand

Afișez 1 - 12 din 43 de rezultate

Soluții eficiente energetic pentru pompe de căldură cu sursă de aer.
Odată cu creșterea gradului de conștientizare a schimbărilor climatice, ONE CONCEPT a început să distribuie o gamă de soluții regenerabile de încălzire și împrospătare pentru case și afaceri industriale.

Este clar că planeta noastră se schimbă și trebuie făcute schimbări în modul în care ne încălzim casele. Gama noastră de pompe aer-apă poate oferi această alternativă.

Cu sprijinul schemelor guvernamentale, schimbări în modul în care construim case și proprietarii de case care doresc o soluție mai bună la prețurile ridicate la combustibili fosili, este în mod clar nevoia de ceva diferit. Ceva regenerabil. Cu o varietate de ieșiri și temperaturi ale apei, gama de produse ONE CONCEPT poate oferi soluția optimă, indiferent de tipul de proprietate sau de emițători de încălzire. Fie că sunt construite noi sau renovate, gama inovatoare de pompe de căldură aerotermale este alegrea perfectă!

ONE CONCEPT distribuie unități simple de instalat, simplu de pus în funcțiune și, cel mai important, simplu de operat , care sunt de cea mai înaltă calitate, eficiență și au niveluri de zgomot foarte scăzute .

ONECONCEPT
Logo
Register New Account

Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Pompa de caldura aer-apa Hokkaido 16 kW, alimentare monofazata, Clasa A++/Clasa A+

Shopping cart