Sisteme Chiller

Gama noastră de răcitoare oferă soluții eficiente și fiabile, ideale pentru proiecte la scară largă ce necesită răcire de dimensiune industrială

range image header f00de425695d81aa1e486aaa5815f2fd ONECONCEPT

Mai multe resurse, oferte personalizate și studii pe industria ta de interes, le poți accesa autentificându-te în contul OneConcept.

product image header 1e2d259bdab0b1b1c5302ef4fd51ec6b ONECONCEPT

Soluții eficiente energetic si durabile

De mai bine de 80 de ani, partenerul Hitachi a fost în fruntea dezvoltării industriei chillerelor, oferind control inovator al climatului de înaltă precizie la scară industrială. Folosind cea mai avansată tehnologie, fiecare produs din gama noastră de răcitoare oferă eficiență, fiabilitate și durabilitate excepționale.

Alegerea tipului de răcitor depinde de designul clădirii și de proiectul în cauză. Pentru a satisface toate cerințele de răcire și încălzire, gama noastră este versatilă, constând din răcitoare de tip scroll, șurub, centrifuge și cu absorbție, disponibile ca sisteme răcite cu apă și răcite cu aer.

Sistemele de răcire au nevoie de spațiu, iar conceptul nostru modular oferă o mai mare flexibilitate la momentul instalării. Acest concept facilitează, de asemenea, redimensionarea sistemului dvs. în viitor, prin adăugarea sau eliminarea modulelor, adaptându-vă la nevoile dvs. de afaceri. Pentru a ajuta la menținerea amprentei de carbon a unei unități la minimum, fiecare model a fost dezvoltat pentru a reduce cantitatea de energie consumată și pentru a optimiza costurile de funcționare pentru proiectele mici și mari.

Când confortul este o necesitate, răcitoarele noastre, cu până la 5000 RT, au tehnologia pentru a gestiona climatul unei game de spații comerciale mari, cum ar fi clinici, restaurante și școli, precum și pentru spitale, fabrici și aeroporturi.

Răcitoarele de lichid Oneconcept sunt ușor de operat și dispun de panouri LCD mari care afișează date de operare complete și includ manuale pentru a vă ghida prin întreținerea de rutină și multe altele. Chillerele pot fi, de asemenea, integrate în sistemul de management al unei clădiri, facilitând tehnicienilor de întreținere să obțină o vedere la 360 a stării operaționale a unei clădiri.

ONECONCEPT
Logo
Register New Account

Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart