Best price

Semnificația simbolurilor aerului condiționat

Investiția într-un sistem de aer condiționat este una și folosirea lui este cu totul altceva. Una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă majoritatea oamenilor atunci când cumpără o nouă unitate de aer condiționat este utilizarea telecomenzii. Asta pentru că producătorii folosesc simboluri pentru telecomenzi.

SaveSavedRemoved 0

Investiția într-un sistem de aer condiționat este una și folosirea lui este cu totul altceva. Una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă majoritatea oamenilor atunci când cumpără o nouă unitate de aer condiționat este utilizarea telecomenzii. Asta pentru că producătorii folosesc simboluri pentru telecomenzi.

Așadar, trebuie să înțelegeți simbolurile telecomenzii aparatului de aer condiționat pentru a opera unitatea și pentru a beneficia la maximum de ea.

Deci, ce faci dacă tocmai ți-ai cumpărat un aparat de aer condiționat nou? Ei bine, cu excepția cazului în care instalatorul de aer condiționat și-a luat timp să vă explice ce înseamnă simbolurile de aer condiționat de pe telecomandă, veți avea o problemă în utilizarea eficientă a unității. Unul dintre lucrurile cheie la care trebuie să aveți grijă este manualul de utilizare furnizat de producător. Aceste documente oferă de obicei toate informațiile pe care trebuie să le știți despre simbolurile modului de aer condiționat.

Dacă întâmpinați probleme la înțelegerea semnificației simbolurilor telecomenzii dvs. de ca, vă oferim acoperire. Am rotunjit câteva dintre simbolurile comune de aer condiționat utilizate de toate mărcile majore de aer condiționat de pe piață. Indiferent dacă sistemul dvs. de aer condiționat provine din Germania, China, Japonia sau Italia sau este un sistem canalizat sau divizat, am adunat câteva dintre simbolurile standard și semnificația lor.

Semnificația simbolurilor aerului condiționat

Iată câteva dintre simbolurile comune ale aerului condiționat și ce înseamnă acestea. Acestea sunt simboluri AC care sunt comune tuturor mărcilor majore de aer condiționat de pe piață. Deci, ele seamănă mai mult cu simbolurile universale pe care le are aproape fiecare telecomandă pentru aer condiționat:

Opriți sau porniți simbolul

Acesta este unul dintre cele mai comune simboluri ale telecomenzii în toate sistemele de aer condiționat. Este ușor de identificat și mai ales printre ultimul simbol până la sfârșit pe măsură ce îndreptați unitatea AC. Simbolul este o literă majusculă i „I” care este încercuită. Apăsați-l o dată și va opri unitatea AC dacă era pornită. De asemenea, apăsați butonul când unitatea este oprită și va porni.

Butoanele Plus și Minus

simbolul plus-minus

Acestea sunt două butoane pe care orice sistem de aer condiționat trebuie să le aibă. De obicei, sunt puse unul lângă celălalt pe telecomandă. Utilizarea lor majoră a simbolurilor este reglarea temperaturii ambientale a încăperii. Deci, dacă doriți să creșteți temperatura în cameră, trebuie doar să apăsați butonul plus. Dar verile fierbinți, puteți apăsa butonul minus pentru a face camera mai răcoroasă.

 

 

Simboluri fulgi de zăpadă

simbol-fulg-de-zăpadăAcesta este unul dintre noile simboluri de aer condiționat care vine cu majoritatea modelelor avansate de aer condiționat. Modelele moderne de aer condiționat pot răci și încălzi camera în același timp. Așa că le poți folosi vara pentru a răci camera și le poți folosi iarna pentru a încălzi casa la apăsarea unui buton. Așadar, apăsând simbolurile fulgilor de zăpadă, vei transforma unitatea de aer condiționat într-un încălzitor de cameră.

 

Simbolul Soarelui

simbol-soareSimbolul soarelui este opusul fulgilor de nea. Odată ce ieșiți din iarnă, puteți comuta unitatea AC înapoi în modul de răcire. Deci, soarele simbolizează că unitatea este într-un mod de încălzire, care aruncă aer cald. Așadar, dacă unitatea dumneavoastră a încălzit camera pe timpul iernii, apăsați simbolul înainte de a intra în vară.

 

 

Simbol ventilator

simbolul ventilatoruluiSimbolul ventilatorului arată că sistemul de aer condiționat este în modul de ventilație. Este unul dintre cele mai eficiente moduri din punct de vedere energetic de utilizat atât în ​​modul de răcire, cât și în cel de încălzire. În această stare, aerul condiționat utilizează doar ventilatoarele pentru a menține temperatura ambientală a încăperii. Deci nu încălzire sau răcire; prin urmare, se utilizează mai puțină energie.

 

Viteza ventilatorului intern

viteza-internă-ventilatorAcestea sunt de obicei sub formă de bare. Cu cât ventilatorul este mai rapid, cu atât este mai mare viteza de răcire sau încălzire a încăperii. Așadar, dacă nu ai mai fost de ceva vreme în casă în timpul verii și ți se pare extrem de cald, atunci poți crește viteza ventilatorului pentru a-l răci rapid. Viteza ventilatorului este indicată de bare. Cu cât sunt mai multe bare, cu atât viteza este mai mare.

 

Simbolul funcției automate

simboluri-funcție automatăSistemele moderne de aer condiționat vine cu funcții automate. Așa se face că noile aparate de aer condiționat care vin pe piață au simbolul funcției de automatizare. Prin urmare, prin apăsarea acestor simboluri de aer condiționat, mașina funcționează automat pentru a menține temperatura ambientală dorită. Funcția funcționează atât pentru modurile de răcire, cât și pentru încălzire.

 

Leagăn vertical de aer

vertical-aer-swingFluxul direct de aer este crucial atunci când vine vorba de răcirea și încălzirea camerei. De aceea, producătorii proiectează mașini care pot controla direcția în care curge aerul. Pentru simbolurile „leagăn vertical de aer”, acestea arată că aerul este suflat într-o direcție verticală.

 

 

Simbol de balansare orizontală a aerului

simbol-leagăn-orizontalLa fel ca simbolurile de balansare verticală a aerului, aceste simboluri arată că direcția în care ventilatorul suflă aerul este orizontală. Deci, dacă doriți ca aerul să curgă orizontal în cameră, atunci trebuie să apăsați Simbolul de balansare a aerului orizontal.

 

 

Buton Turbo

turbo-simbolCând trebuie să alimentați mașina de condiționat pentru mai multă răcire, atunci aveți butonul turbo de pe telecomenzi. Este unul dintre simbolurile de aer condiționat la care trebuie să fiți atenți când cumpărați aceste mașini. Imaginați-vă că ați intrat în casă iarna, e frig? Ei bine, aceasta este funcția pe care trebuie să o activați pentru a încălzi camera.

 

 

Simbolul modului uscat

simbol-mod-uscatSistemul de aer condiționat nu menține doar temperatura ambiantă a camerei, dar elimină și umiditatea neplăcută. De aceea, veți găsi simbolul de aer condiționat mod uscat pe telecomandă. Deci, atunci când apăsați pe simbolul modului uscat, acesta elimină toată umiditatea neplăcută din cameră.

1 Comment
  1. In acest articol, avem cele mai comune simboluri ale telecomenzii în toate sistemele de aer condiționat.

Leave a reply16 + 6 =

ONECONCEPT
Logo
Register New Account

Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart