Aer condiționat pentru restaurante

SaveSavedRemoved 0

Pentru a completa experiența culinară, restaurantele au nevoie de o varietate de tehnologii de control al climei pentru a îngriji atmosfera, de la bucătărie la masă.

Creșteți experiența culinară

Experiența culinară începe înainte ca toți clienții tăi să intre în restaurant. Așadar trebuie să te asiguri că sunt întâmpinați de o ambianță plăcută făcând astfel primul tău pas în oferirea excelenței. În cadrul gamei noastre extinse de soluții de climatizare, unitățile interioare compacte și elegante vă oferă control complet asupra mediului în care se află sediul dumneavoastră , în timp ce unitățile exterioare de încredere oferă un confort constant.

Restaurantele sunt spații în care confortul este o prioritate, indiferent de ora din zi, de condițiile în aer liber sau de cât de aglomerat este. Sistemele noastre VRF sunt soluția ideală pentru locurile care sunt în plan deschis sau cu numeroase zone (fața casei, bar, sufragerie și bucătărie) fiecare dintre ele necesită un climat care să beneficieze mesenii și personalul. Gama asigură confort neîntrerupt în medii în care temperaturile și umiditatea sunt influențate de activitatea personalului și de ocuparea mesei.

Gama noastră VRF are tehnologie special concepută pentru a crește confortul mesei: Crowd-Sense* detectează creșterea activității clienților, ajustând temperatura unității pentru a menține confortul optim. Jaluzelele înclinate la 15 grade* evită fluxul direct de aer către clienții dvs., iar unitățile funcționează cu un nivel minim de zgomot, astfel încât atmosfera să fie reținută pentru alte calități.

Experiența mesei se bazează în egală măsură pe designul și estetica restaurantului, iar selecția noastră compactă și elegantă de unități interioare sunt disponibile într-o varietate de culori pentru a completa împrejurimile lor și unitățile interioare cu conducte într-o gamă largă de dimensiuni. Inovațiile premiate precum Silent-Iconic™ transformă caseta clasică cu 4 căi într-o caracteristică contemporană care se îmbină în tavane „în tăcere”, care oferă un control superior al aerului.

Preluați controlul asupra eficienței climatului dvs. interior cu o gamă de soluții de control portabil, wireless și IoT care vă permit să programați în funcție de orele de deschidere și să programați un întreg sistem sau anumite zone, îmbunătățind consumul de energie și costurile.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply2 × 3 =

ONECONCEPT
Logo
Register New Account

Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart