airHome 400

Screenshot 13 ONECONCEPTHome AC este ușor de utilizat, face viața de zi cu zi mai convenabilă și vine cu tehnologie integrată de auto-întreținere care ajută la îmbunătățirea performanței pe termen lung a unității. airHome este AC pentru cei care nu vor să se gândească la AC.

Tehnologia Vector DC Inverter

Sistemul nostru Cascade Vector DC Inverter este echipat cu un microcip pentru a controla viteza compresorului. Un rotor divizat cu poli electrici deplasați permite suprimarea zgomotului electromagnetic și optimizează eficiența energetică la viteză redusă.

Cu tehnologia inverter, un aparat de aer condiționat se răcește cu capacitate maximă la pornire, apoi încetinește automat și funcționează la o capacitate minimă pentru a menține temperatura camerei la un nivel confortabil. Modelele fără invertor pot funcționa numai cu comenzi simple de pornire-oprire. Încercarea de a menține temperatura dorită prin pornirea și oprirea în mod repetat consumă mult mai multă energie electrică și are ca rezultat fluctuații mai mari de temperatură.

aer conditionat hitachi 1 ONECONCEPT
Rulează videoul

Beneficii Premium

Mod silențios
Palele ventilatorului special curbate reduc zgomotul de zgomot al acestora care taie aerul la viteze mai mici.

 

Controlul temperaturii 0,5°C
Setați temperatura în trepte de 0,5°C

 

Cronometre multiple
6x setări de pornire/oprire și temperatură pentru fiecare zi a săptămânii (folosind airCloud Home). Setați un interval de timp specific pentru oprire, până la 12 ore

 

Salvați setările preferate
Activați rapid cea mai utilizată combinație de mod, temperatură și viteza ventilatorului cu un buton dedicat de pe telecomandă

Reglează temperatura când ajungeți acasă sau părăsiți casa

Utilizați aplicația pentru smartphone airCloud Home pentru a configura conștientizarea locației și profilurile de temperatură, de exemplu, detectarea când sunteți în drum spre casă și ajustarea automată a temperaturii gata pentru sosirea dvs.

Cu aplicația airCloud Home, vă puteți conecta și la difuzorul inteligent (compatibil cu Amazon Echo și Google Home), puteți utiliza programul săptămânal și funcțiile de cronometru și puteți vedea cât de multă energie a fost consumată cu ajutorul estimatorului de cost al energiei integrat.

aer conditionat hitachi 1 ONECONCEPT
aer conditionat hitachi 3 ONECONCEPT

De 3 ori mai bun la menținerea performanței AC

În timp, praful și murdăria se pot acumula în AC reducând cantitatea de aer care poate curge prin el și făcându-l mai puțin puternic în timp.

Tehnologia Hitachi FrostWash ajută la menținerea performanței AC pentru anii următori, înghețând praful și murdăria, topindu-l și spălându-l. Testele noastre arată că sistemele cu FrostWash sunt de 3 ori mai bune la menținerea performanței fluxului de aer decât cele fără această tehnologie.

Opriți cauzele mirosurilor AC

Ori de câte ori unitatea este oprită, funcția de protecție a mucegaiului suflă automat aer prin componentele interne pentru a preveni formarea mucegaiului – cauza principală a acestor mirosuri neplăcute.

aer conditionat hitachi 2 ONECONCEPT
aer conditionat hitachi 5 ONECONCEPT

Calitate japoneză, construită pentru a rezista

Soc de căldură și îngheț, umiditate extremă, ploaie torenţială, supratensiuni, lovituri de fulgere, impacturi și multe altele… fiecare aparat de aer condiționat pe care îl vindem a fost testat la extrem. În plus, sistemul nostru unic SafeGuard combină sisteme electrice și mecanice pentru a proteja unitatea exterioară de vremea extremă și fluctuațiile de tensiune. Aceste protecții includ un circuit de întârziere de 3 minute pentru a preveni deteriorarea cauzată de multiple reporniri rapide în cazul întreruperilor de curent, un capac de supapă ODU pentru a canaliza apa și condensul în siguranță departe de unitatea exterioară, vopsea antirugină și aripioare de căldură, și o carcasă electrică metalică ignifugă pentru a proteja electronicele din interiorul unității exterioare.

Ajută la purificarea aerului din interior

Combinând 3 tehnologii diferite de purificare a aerului pentru o eficiență sporită împotriva poluanților, inclusiv viruși și bacterii și chiar mirosuri. Prefiltrul, filtrul de purificare a aerului și agentul de curățare pentru schimbul de căldură funcționează împreună cu o eficacitate de până la 99,9% împotriva virușilor, inclusiv SARS-CoV-2, cu o eficacitate de până la 99,0% asupra bacteriilor.

 

hitachi ONECONCEPT
ONECONCEPT
Logo
Register New Account

Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart