Set aparat aer conditionat Takai, sistem multi split pentru 2 incaperi, unitati exterioare cu o putere de 9000 BTU/h,12000 BTU/h

10894 lei

Disponibil pentru precomandă

Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
Prețul include TVA

CUM FUNCTIONEAZA O POMPA DE CALDURA AER/ AER?

Ca principiu de baza, aerul conditionat raceste sau incalzeste eficient incaperea prin recircularea aerului interior. In functionare, refrigerantul este pompat de catre compresorul unitatii externe avand proprietatea de a trece de la stare lichida la stare gazoasa, racind sau incalzind schimbatorul unitatii interne. Astfel, aerul recirculat este racit sau incalzit, in functie de setarea utilizatorului.

CONFORT EXCEPTIONAL IN FRIG EXTREM
Intreaga gama Takai incorporeaza mentinerea capacitatii de incalzire pana la temperaturi de -15 °C pentru confort neschimbat, chiar si la frig extrem, cu functionare garantata de pana la -20 °C.

PERFORMANTE EXCEPTIONALE LA INCALZIRE
Tehnologia CONSTANT POWER a fost dezvoltata special de Hitachi. Imbunatateste performanta pompei de caldura si va permite sa mentineti puterea de incalzire pana la -15 °C in exterior si sa asigurati incalzirea pana la -20 °C. Compresorul inverter fabricat de Hitachi ii confera o performanta crescuta chiar si la o temperatura exterioara foarte scazuta. Combinata cu o crestere rapida a temperaturii, performanta PUTERII CONSTANTE va va permite sa petreceti o iarna in liniste totala.

DE CE SA OPTATI PENTRU UN TAKAI ?

Pentru a asigura un flux de aer placut si mai bine distribuit in camera de zi, Takai este echipat cu o lama dubla de ventilatie. Aceasta lama dubla permite aerului confortabil sa curga discret, evitand astfel efectul neplacut al „ventilatorului oscilant”.

DETECTOR DE PREZENTA
Tehnologie in serviciul economiilor datorita detectorului de prezenta care analizeaza continuu prezenta oamenilor in camera. Daca nu exista detectie dupa 20 min, punctul setat este deplasat cu un grad, dupa 40 min, decalajul este un grad suplimentar.

GLISARE ORIZONTALA SI VERTICALA A PANOURILOR
Nivelul de confort termic al unei camere se datoreaza, de asemenea, faptului de a avea un aer preparat omogen pe intreaga zona. Scopul este de a avea o temperatura omogena, indiferent de locul in care se afla oamenii.

AER CURAT: FILTRARE „CARBON ACTIV”
Takai este echipat cu fi ltre „Active Carbon” care au urmatoarele beneficii:
– Purificarea aerului
– Functie antibacteriana
– Eliminarea mirosurilor

TEHNOLOGIA INVERTORULUI
Compresorul dezvoltat si fabricat de Hitachi incorporeaza tehnologia de invertor. Permite pompei de caldura sa-si adapteze cu precizie puterea de functionare la nevoile de incalzire ale casei, in functie de sezon. Tehnologia Inverter reduce consumul de energie cu 30% in comparatie cu un compresor traditional, rezultand o factura mai mica de energie electrica.

TEHNOLOGIE FROST WASH
Takai a fost conceput pentru a va oferi o purificare eficienta a aerului pe tot parcursul anului, cu caracteristica sa exclusiva si inovatoare: Frost Wash. Permite curatarea automata si regulata a schimbatorului de caldura pentru a difuza un aer curat si curat.

STIATI CA?
Filtrul Active Carbon, tratat cu ioni de argint (cunoscuti pentru proprietatile lor antibacteriene) actioneaza prin absorbtie. Aceasta inseamna ca anumite molecule ale unui gaz sau particule suspendate sunt retinute pe suprafata filtrului. Aerul filtrat este apoi lipsit de mirosuri si poluanti.

Set aparat aer conditionat Mokai Takai, sistem multi split pentru 2 incaperi, unitati exterioare cu o putere de 9000 BTU/h,12000 BTU/h

Specification: Set aparat aer conditionat Takai, sistem multi split pentru 2 incaperi, unitati exterioare cu o putere de 9000 BTU/h,12000 BTU/h

EFICIENTA ENERGETICA
Eficienta energetica racire

A++

SPECIFICATII TEHNICE
Tip produs

Standard

Utilizare

Rezidențial

Specificații unitate externă
Debit de aer unitate externa

Greutate unitate externa

Inaltime unitate externa

Latime unitate externa

Lungime unitate externa

Specificații unitate internă
Debit de aer unitate interna

, , , , , , ,

Greutate unitate interna

Inaltime unitate interna

Latime unitate interna

Lungime unitate interna

Capacitate de încălzire și răcire
Capacitate generală

,

Capacitate de încălzire

,

Capacitate nominala la racire

,

Capcitate de răcire

,

Agent de racire

Specification
Tip filtru

Suprafata de montare

Numar trepte ventilator

Kit instalare inclus

Caracteristici speciale

, , , , , , , ,

Funcții climatizare

, , ,

Tehnologie Wi-Fi

Tensiune alimentare

Dezumidificare (l/h)

Utilizat pentru

Set aparat aer conditionat Takai, sistem multi split pentru 2 incaperi, unitati exterioare cu o putere de 9000 BTU/h,12000 BTU/h
Set aparat aer conditionat Takai, sistem multi split pentru 2 incaperi, unitati exterioare cu o putere de 9000 BTU/h,12000 BTU/h

10894 lei

ONECONCEPT
Logo
Register New Account

Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Set aparat aer conditionat Takai, sistem multi split pentru 2 incaperi, unitati exterioare cu o putere de 9000 BTU/h,12000 BTU/h

Shopping cart