Aparat aer conditionat MDV Frost, 24 000 BTU/h, 1w Standby, Turbo, 5 Viteze, Detectare scurgeri de agent frigorific, WiFi, Eco Mode, Auto Curatare, Incalzire -25 grade

Aparat aer conditionat MDV Frost 24 000 BTU/h

4501 lei

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Prețul include TVA

Aparatul de aer condiționat FROST este un răspuns la nevoile utilizatorilor pretențioși care doresc să se bucure de funcții fiabile folosind un dispozitiv ușor de utilizat și economic. Căutați un aparat de aer condiționat minimalist cu funcție de încălzire? FROST este alegerea ta perfectă.

 

1W%20w%20trybie%20czuwania ONECONCEPT1W în modul standby
Dispozitivul în modul standby consumă doar 1W pentru a păstra memoria setărilor.

 

5%20Pr%C4%99dko%C5%9Bci%20Wentylatora ONECONCEPT5 viteze ale ventilatorului
Dispozitivul este echipat cu 5 viteze ale ventilatorului de interior: turbo, mare, medie, joasă și dezactivată.

 

Auto%20Restart ONECONCEPTPornire automată
În cazul unei defecțiuni în alimentarea cu energie electrică a dispozitivului, după reluarea alimentării, aparatul de aer condiționat va porni automat, restabilind modul de funcționare setat înainte de defecțiune.

 

Ciep%C5%82y%20Start ONECONCEPTPornire la cald
Previne rafalele de aer rece la pornirea aparatului de aer conditionat in modul de incalzire, asigurand conditii confortabile pentru utilizator.

 

Detekcja%20wycieku%20czynnika ONECONCEPTDetectare scurgeri de agent frigorific
Aparatul este echipat cu un set de senzori care declanșează o alarmă atunci când este detectată o scurgere în sistemul freon.

 

Filtr%20katalityczny%20w%C4%99glowy ONECONCEPTFiltrul de carbon catalitic
Neutralizează gazele nocive transformându-le în molecule de apă și dioxid de carbon, adică compuși inofensivi.

 

Filtr%20Siatkowy ONECONCEPTFiltru plasă
Limitează fluxul de particule solide (praf) prin schimbătorul de căldură situat în unitate.

 

Funkcja%20Przy%20Mnie ONECONCEPTFuncția „La mine”
Control precis al temperaturii datorită senzorului încorporat în telecomandă: dispozitivul se străduiește să mențină temperatura setată acolo unde se află utilizatorul și telecomanda.

 

Funkcja%20Snu ONECONCEPTFuncția Sleep
Crește (coboară) automat temperatura setată cu 1°C pe oră în decurs de două ore de la funcționare. După 5 ore de funcționare continuă, aparatul de aer condiționat se va opri.

 

Funkcja%20TURBO ONECONCEPTFuncția TURBO
Cea mai mare viteză a ventilatorului permite atingerea mai rapidă a temperaturii setate.

 

Grzanie%208C ONECONCEPTÎncălzire 8°C
Prevenirea răcirii excesive a încăperii și posibilitatea de a seta dispozitivul să pornească în modul de încălzire atunci când temperatura din interiorul camerei scade sub 8°C.

 

Grza%C5%82ka%20Karteru%20Spr%C4%99%C5%BCarki ONECONCEPTÎncălzitorul carterului compresorului
Încălzește compresorul și schimbă agentul frigorific lichid într-o stare gazoasă înainte de a porni compresorul. În plus, va încălzi și uleiul înainte de decolare.

 

Grza%C5%82ka%20Tacy%20Ociekowej ONECONCEPTÎncălzitor tavă de scurgere
Permite condensului să curgă liber din tava de scurgere a unității exterioare, chiar și pe timpul iernii.

 

Pami%C4%99%C4%87%20%C5%BCaluzji ONECONCEPTMemorie jaluzele
Revenirea automată a setărilor jaluzelelor la poziția anterioară după repornirea dispozitivului.

 

Pilot%20Bezprzewodowy ONECONCEPTTelecomandă fără fir
Telecomanda vă permite să controlați dispozitivul la o anumită distanță de unitatea interioară. De asemenea, puteți citi modul de funcționare curent, temperatura și alți parametri de funcționare de pe telecomandă.

 

Pow%C5%82oka%20antybakteryjna%20GOLDFIN ONECONCEPTGold Fin
Ambele schimbătoare de căldură sunt acoperite cu un strat special cu compuși de titan. Această acoperire este menită să elimine apariția coroziunii galvanice, iar proprietățile sale hidrofobe ridicate facilitează menținerea curată a schimbătoarelor, prelungind durata de viață a acestora.

Praca%20Awaryjna ONECONCEPTFuncționare de urgență
În cazul unei defecțiuni a senzorului de temperatură, aparatul de aer condiționat afișează un cod de eroare, dar nu oprește funcționarea. Acest lucru permite aparatului de aer condiționat să funcționeze până la sosirea serviciului.

 

Praca%20Ekonomiczna ONECONCEPTFuncționare economică
Activarea acestei funcții pornește aparatul de aer condiționat timp de 8 ore în modul economic, ceea ce are ca rezultat o reducere a consumului de energie cu până la 60% comparativ cu funcționarea în modul convențional.

 

Samoczyszczenie ONECONCEPTAuto-curățare
Un program în 4 etape care curăță și sterilizează evaporatorul la o temperatură de 56°C: de la congelare, dezghețare, uscare până la sterilizare. Funcția inhibă creșterea microorganismelor pe suprafața schimbătorului de căldură, prevenind formarea ruginii, iar dispozitivul este menținut în stare optimă.

Sterowanie%20WIFI ONECONCEPTControl Wi-Fi
Control de la distanță al dispozitivului de oriunde cu acces la Internet folosind o aplicație de pe smartphone.

 

Sterowanie%20%C5%BCaluzjami%20poziomymi ONECONCEPTControlul jaluzelelor orizontale
O funcție care vă permite să controlați direcția aerului care iese din unitatea interioară folosind o telecomandă sau o aplicație WIFI.

 

Timer ONECONCEPTTemporizator
Posibilitatea de a seta ora de pornire și oprire a dispozitivului sau întregul program de funcționare, ținând cont de repetabilitatea, modul, temperatura și viteza fluxului de aer.

 

 

Specification: Aparat aer conditionat MDV Frost, 24 000 BTU/h, 1w Standby, Turbo, 5 Viteze, Detectare scurgeri de agent frigorific, WiFi, Eco Mode, Auto Curatare, Incalzire -25 grade

Specificații unitate externă
Debit de aer unitate externa

Specificații unitate internă
Debit de aer unitate interna

Capacitate de încălzire și răcire
Capacitate generală

Agent de racire

Specification
BTU

24000 BTU

Funcții

1W în modul standby, 5 viteze ale ventilatorului, Detectare scurgeri de agent frigorific, Dezghetare inteligenta, Eco Mode, GoldFin, Self-Cleaning, Sleep Mode, Temporizator, Turbo

Funcții climatizare

, , ,

Numar trepte ventilator

Tehnologie Wi-Fi

Tip filtru

,

Trepte Viteză

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aparat aer conditionat MDV Frost, 24 000 BTU/h, 1w Standby, Turbo, 5 Viteze, Detectare scurgeri de agent frigorific, WiFi, Eco Mode, Auto Curatare, Incalzire -25 grade”Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 3 =

Aparat aer conditionat MDV Frost, 24 000 BTU/h, 1w Standby, Turbo, 5 Viteze, Detectare scurgeri de agent frigorific, WiFi, Eco Mode, Auto Curatare, Incalzire -25 grade
Aparat aer conditionat MDV Frost, 24 000 BTU/h, 1w Standby, Turbo, 5 Viteze, Detectare scurgeri de agent frigorific, WiFi, Eco Mode, Auto Curatare, Incalzire -25 grade

4501 lei

ONECONCEPT
Logo
Register New Account

Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Aparat aer conditionat MDV Frost, 24 000 BTU/h, 1w Standby, Turbo, 5 Viteze, Detectare scurgeri de agent frigorific, WiFi, Eco Mode, Auto Curatare, Incalzire -25 grade

Shopping cart