Rezidențial

airHome 400
airHome AC este ușor de utilizat, face viața de zi cu zi mai convenabilă și vine cu tehnologie integrată de auto-întreținere care ajută la îmbunătățirea performanței pe termen lung a unității. airHome este AC pentru cei care nu vor să se gândească la AC.
Economisire energie!
Beneficiati de controlul complet al sistemului HVAC al hotelului dumneavoastra cu sistemele noastre de control centralizat. Utilizati aceste instrumente pentru a reduce consumul de energie risipitor atunci când camerele devin libere!
Previous
Next
Capacitate: 42000 BTU/h
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare

Pentru casa ta la fel ca si tine ne dorim sa ai parte de tot confortul. Pentru confortul tau climatic iti oferim o gama larga de produse pentru obtinerea unei ambient placut si relaxant. Suntem aici pentru dumneavoastra cu consultanta despre aparate, montaj dar va si oferim aparate si solutii de instalare pentru fiecare buget. Aparatele pe care le oferim fac parte au incorporata tehnologie de ultima generatie, eficiente si cu o durata mare de viata. Oferim cele mai bunii servicii incepand de la consultare privind gasirea solutiei potrivite pana la receptia lucrarii. 

 

Spliturile de perete pe care le oferim va confera functii avansate de confort si purificarea aerului in timp ce va puteti bucura de designul exclusivist al unui aparat ce este in tandem cu designul incaperii. Va stam la dispozitie cu consultanta in ceea ce priveste aparatul dorit in functie de marimea incaperii si nu numai . Atat produsele noastre cat si montajul beneficieaza de garantie integrala.

goldsense 450x160 removebg preview ONECONCEPT

Comercial

Oferim doar produsele de cea mai inalta calitate

Serviciile noastre sunt orientate către clienții business, key account dar și clienții rezidențiali. Venim în completarea nevoilor dumneavoastră doar cu produse în care avem încredere, fiabile și eficiente energetic.  Experiența în domeniul echipamentelor de climatizare și a aerului condiționat cât și parteneriatul solid cu producători de top la nivel mondial, ne-au ajutat în crearea brandului Goldsense oferind clienților noștri aparate de aer condiționat fiabile, eficiente energetic, ușor de instalat și întreținut, cu un raport calitate/preț excelent. Continuăm în a inova și găsi cele mai bune soluții pentru clienții si partenerii noștri.

ONECONCEPT
Logo
Register New Account

Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart